Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten gömlek görmek

Rüyada keten gömlek görmek

Rüyada keten gömlek görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zorlukların giderileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keten gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada keten gömlek görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada keten gömlek giymek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada keten tohumu yemek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına tabir olunur.

Rüyada keten giymek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulur.

Rüyada keten elbise görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, aile saadetinin de artacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada keten elbise giymek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz keten pantolon görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments