Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele yumurtası görmek

Rüyada kertenkele yumurtası görmek

Rüyada kertenkele yumurtası görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada kertenkele yumurtası gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada kertenkele yumurtası görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine inanılır.

Rüyada tavanda kertenkele görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, nimetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada büyük kertenkele görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevgisinin artacağına, sorunlarını gidereceğine delalettir.

Rüyada ölü kertenkele görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük kertenkele görmek doğruluğu bulacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele kovalamak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments