Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde size özgür alan kazandıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek dinde tartışmaya, adım atarken çok zorlanacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada uçuruma düşmemek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments