Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kerbelaya gitmek

Rüyada kerbelaya gitmek

Rüyada kerbelaya gitmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada kerbelaya gitmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Rüyada kerbelaya gitmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kerbela görmek alım gücünün artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada beşik kertmesi görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı keratası görmek işlerinin çok iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine işarettir.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada evine gidememek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca giden birinin elini öpmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters şeritten gitmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sayılacağına ve sevileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments