Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters şeritten gitmek

Rüyada ters şeritten gitmek

Rüyada ters şeritten gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Rüyada ters şeritten gitmek gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Rüyada ters şeritten gitmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ters şeride girmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hem yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada film şeridi görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada şerit görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Rüyada çift şeritli yol görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Rüyada yol şeridi görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı şerit görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments