Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kerbela görmek

Rüyada kerbela görmek

Rüyada kerbela görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, parasının azalacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kerbela gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Rüyada kerbela görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada kerbelaya gitmek kendisi ile baş başa kalacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işarettir.

Rüyada beşik kertmesi görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı keratası görmek kazancının ilk önce azalacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments