Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine gidememek

Rüyada evine gidememek

Rüyada evine gidememek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Rüyada evine gidememek gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın evine gitmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada birini evine gitmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, onu uyaracağına alamet eder.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü evine gitmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada kızının evine gitmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments