Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı keratası görmek

Rüyada ayakkabı keratası görmek

Rüyada ayakkabı keratası görmek dertlerinin artacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı keratası gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ayakkabı keratası görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada kerbela görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşik kertmesi görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kerbelaya gitmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, her daim temkinli olacağına, makamından olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz ayakkabı görmek haksızlığa uğranacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert topuklu ayakkabı görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada iki ayağında farklı ayakkabı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments