Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenger toplamak

Rüyada kenger toplamak

Rüyada kenger toplamak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Rüyada kenger toplamak gördüyseniz:

  • Eğlenmenizi engelleyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada kenger toplamak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek maddi anlamda çok zorlanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işarettir.

Rüyada kenger yemek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kenger sakızı görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarımsak toplamak refahının ve varlığının artacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada lokum toplamak kendisinin ve ailesinin geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Rüyada buğday tanesi toplamak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dağda mantar toplamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments