Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanamanın olduğunu görmek

Rüyada kanamanın olduğunu görmek

Rüyada kanamanın olduğunu görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, daima afiyette olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ticarette yol katedeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanamanın olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldışı fikirleri nedeniyle para harcamak zorunda kalmamaya özen gösterin.

Rüyada burnunu kanamasını görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, mutluluğundan olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kana kana kola içmek çok pişmanlık duyacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanama görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalet eder.

Rüyada suya kanamadığını görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kulağın kanamasını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnun kanamasını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulur.

Rüyada kanama olmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada dişinin kanamasını görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments