Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanama görmek

Rüyada adet kanama görmek

Rüyada adet kanama görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanama gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada adet kanaması geçirmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada adet kanaması görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanama görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, ün sahibi birisi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanaması olmak güzel bir döneme girileceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağın kanamasını görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş kanaması görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret eder.

Rüyada parmak kanaması görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, itibarın sarsılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments