Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kanaması görmek

Rüyada bacak kanaması görmek

Rüyada bacak kanaması görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada bacak kanaması gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Rüyada bacak kanaması görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet eder.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rızkının da genişleyeceğine, malını ve canını riske edeceğine inanılır.

Rüyada hamilenin kanaması olduğunu görmek ona kol kanat gereceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanama görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işinde dar boğaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağının kanamasını görmek mutluluk ve saadete, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken kanama olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanaması olmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağın kanamasını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments