Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kanarken görmek

Rüyada burnunu kanarken görmek

Rüyada burnunu kanarken görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu kanarken gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Rüyada burnun kanamasını görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada burnunun kanamasını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada burnunu kanarken görmek daha iyi yerlere geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu kanamasını görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Rüyada başkasının burnunun kanaması görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına inanılır.

Rüyada su kana kana su içmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek kanamamak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçiren birini görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments