Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanaması görmek

Rüyada adet kanaması görmek

Rüyada adet kanaması görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanaması gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada adet kanama görmek işlerin günden güne açılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Rüyada adet kanaması olmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada adet kanaması geçirmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Rüyada adet kanaması görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına inanılır.

Rüyada diş kanaması görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada rahim kanaması görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, çalıştığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada kanama geçirdiğini görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada kana kana şarap içmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments