Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, anne baba duaları alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada birine tatlı yedirmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kadayıf tatlısı yediğini görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, makam ve söz sahibi olacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek geçiminin kolaylaşacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tatlı yedirdiğini görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada tatlı şeker yediğini görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments