Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yedirdiğini görmek

Rüyada tatlı yedirdiğini görmek

Rüyada tatlı yedirdiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada tatlı yedirdiğini gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, statü atlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tatlı yediğini görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere işaret eder.

Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada çok tatlı yediğini görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine tatlı yedirmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments