Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, başarı kaydedeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada şerbetli tatlı yediğini gördüyseniz:

  • Sinir gerilimlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız.

Rüyada şerbetli tatlı yediğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tatlı şerbet görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada tatlıya şerbet dökmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına delalettir.

Rüyada tatlı şerbet içmek sıkılacağına ve üzüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, afiyete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı şerbeti yemek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada şerbetli tatlı yemek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada çok şerbetli tatlı yemek doğru bir karar verileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments