Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tatlı yedirmek

Rüyada birine tatlı yedirmek

Rüyada birine tatlı yedirmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Rüyada ölü birine tatlı yedirmek iyilik ve hayır bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada halka tatlı yediğini görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada tulumba tatlısı yediğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin tatlı yediğini görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek ona emek vereceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine tatlı yedirmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments