Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin satıldığını görmek

Rüyada kendinin satıldığını görmek

Rüyada kendinin satıldığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin satıldığını gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada oyuncak satın almak kalbinin küt küt edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip yumağı satın almak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına yorulur.

Rüyada kendinin satıldığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, deniz aşırı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği satın almak hayırlı bir yuva kuracağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hastalıklarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük balık satın almak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, başarıların çoğalacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman dairesi satın almak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada işyeri satın almak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir ev satın almak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments