Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ev satın almak

Rüyada bir ev satın almak

Rüyada bir ev satın almak yanlış bir karar verileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ev satın almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada bir ev satın almak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada satın almak için ev aramak eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına yorulur.

Rüyada deniz manzaralı ev satın almak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev satın almak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ev satın almak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada deniz gören ev satın almak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ev satın almak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments