Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık satın almak

Rüyada büyük balık satın almak

Rüyada büyük balık satın almak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, adının ülke dışında yayılacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık satın almak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada büyük balık satın almak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına inanılır.

Rüyada büyük bir ev satın almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ev satın almak rütbe alacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada satılan balık görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, büyük tartışmalara gireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık satın almak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık satıldığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş balık satın almak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, onları rahat ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments