Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri satın almak

Rüyada işyeri satın almak

Rüyada işyeri satın almak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, imkânlarının çoğalacağına, güzel bir döneme girileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Rüyada işyeri satın almak gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada işyerinin satıldığını görmek saygın biri olacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine delalet eder.

Rüyada işyeri satın almak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, rahat şekilde geçineceğine, başarıya giden yolların açık olacağına delalettir.

Rüyada hamur işi satın almak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada şemsiye satın almak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii satın almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kurbanlık koyun satın almak çıkmaza gireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada barbunya satın almak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada pirinç satın aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, rızkının eksileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments