Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip yumağı satın almak

Rüyada ip yumağı satın almak

Rüyada ip yumağı satın almak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hatalarından erken döneceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada ip yumağı satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ip yumağı satın almak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ip yumağı görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada mavi ip yumağı görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işarettir.

Rüyada bir yumak ip görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada örgü ipi yumağı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada renkli yumak ip görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ip yumağı görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ip yumağı görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments