Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin el öpmek

Rüyada sevgilinin el öpmek

Rüyada sevgilinin el öpmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin el öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyacak duruma gelmedikçe hiçbir konuda bağlayıcı söz vermemeli veya zamanınızı başka bir yere harcamamalısınız.

Rüyada sevgilinin elini öpmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin elini öpmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin el öpmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, tazeleneceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments