Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksekten düşerken görmek

Rüyada kendini yüksekten düşerken görmek

Rüyada kendini yüksekten düşerken görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, hanesinin bollukla dolacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulur.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek ondan kazanç elde edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak aile bireyleri ile tartışacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments