Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşüp kalkmak

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada düştüğü yerden kalkmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Rüyada düştükten sonra kalkmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada düşüp tekrar kalkmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yere düşüp kalkmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, pişman olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Rüyada düşüp hemen kalkmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüp kalkmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada düştüğün yerden kalkmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments