Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ayrıcalık elde edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada yüksekten bebek düşürmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Rüyada bebeği yüksekten düşürmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir bebeğin yüksekten düştüğünü görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşen bebek görmek sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak güzel gelişmeler yaşayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments