Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede kaybolmak

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada başka bir ülkede kaybolmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına inanılır.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülkeye yerleşmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke bayrağı görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments