Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ve kızını hamile görmek

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek

Rüyada kendini ve kızını hamile görmek sahip olacağı malın faazlalığına, tüm düzenin alt üst olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini ve kızını hamile gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada genc kızı hamile görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını hamile duymak hasta ise iyileşeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada kızını hamile olduğunu görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalettir.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek konforunun artacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın hamile olmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı hamile bırakmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, rütbesinin yükseleceğine işarettir.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments