Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı hamile bırakmak

Rüyada kızı hamile bırakmak

Rüyada kızı hamile bırakmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada kızı hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızı hamile bırakmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, zorlukların artacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kadını hamile bırakmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, seyahatlere katılacağına yorulur.

Rüyada birini hamile bırakmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet etmektedir.

Rüyada hamile bırakmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak duaların boşa gideceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızını hamile görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments