Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genc kızı hamile görmek

Rüyada genc kızı hamile görmek

Rüyada genc kızı hamile görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada genc kızı hamile gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada genç bir kızın hamile olduğunu görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada genç bir kızı hamile görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genc kızı hamile görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile genç kadın görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Rüyada genç bir kızla evlenmek borçların biteceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada genç bir kıza sarılmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Rüyada genç bir kızın evlendiğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments