Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın kendini hamile görmek

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek

Rüyada bir kızın kendini hamile görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, tüm dileklerin tutacağına, hak yolunu tutacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın kendini hamile gördüyseniz:

  • İnsanlar değerli görüşlerinizi duymak isteyebilirler.

Rüyada başka bir kızı hamile görmek para sahibi olacağına, sonra kendi işini kuracağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kızını hamile duymak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işaret eder.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, yanlış yollardan döneceğine delalettir.

Rüyada babanın kızını hamile görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada küçük kızı hamile görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük kızını hamile görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments