Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını hamile olduğunu görmek

Rüyada kızını hamile olduğunu görmek

Rüyada kızını hamile olduğunu görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Rüyada babanın kızını hamile görmek iyi zamanlar geçireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı hamile olarak görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, gelirinin azalacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kendi kızını hamile görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, depresyona gireceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada kızın hamile görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, büyük bir makama geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kızının hamile olduğunu görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kızının hamile olduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments