Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın hamile olmak

Rüyada bekar kızın hamile olmak

Rüyada bekar kızın hamile olmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada bekar kızın hamile olmak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Rüyada bekar kızını hamile görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızı hamile görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada bekar kızın hamile olduğunu görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments