Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kazancı arttıracağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin seni aldattığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek güzel huylarının değişeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, gururlu bir hayat süreceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments