Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut konularla ilgili gözlemledikleriniz, aslında perde arkasında devam eden şeylerle ilgisiz olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bol rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments