Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, saygınlık göreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi sevdiğiniz konularla kazanmanın yollarına odaklanabilirsiniz.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yeni şeyler keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin seni sevdiğini görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevdiğini görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek ticaretinin açılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments