Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulacağını görmek

Rüyada silahla vurulacağını görmek

Rüyada silahla vurulacağını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulacağını gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek söylediklerinin çıkacağına, insanlar arasında yüceleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulan birini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, güzel ameller işleyeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, ayıplanacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments