Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurularak öldürülmek

Rüyada silahla vurularak öldürülmek

Rüyada silahla vurularak öldürülmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulup ölmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurularak ölmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek yüksek makamlara geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments