Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla dizinden vurulmak

Rüyada silahla dizinden vurulmak

Rüyada silahla dizinden vurulmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada silahla dizinden vurulmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada silahla dizinden vurulmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kararlar alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizinden vurulmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işarettir.

Rüyada sağ dizinden vurulmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada dizinden iğne vurulmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin dizine oturmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin dizine uzanmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizinde uyumak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin dizine yatmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments