Rüyada kendini serçe görmek

Rüyada kendini serçe görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, istihdam edeceğine, hafifleyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini serçe gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada serçe beslediğini görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza alamet eder.

Rüyada serçeye yem vermek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi serçe görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, statü atlayacağına, karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşu öldürmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada serçe ölüsü görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kurtarmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin ve serçe görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top