Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve serçe görmek

Rüyada güvercin ve serçe görmek

Rüyada güvercin ve serçe görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına inanılır.

Rüyada güvercin ve serçe gördüyseniz:

  • Elde olmayan durumlar ya da rahatsız edici olarak adlandırılabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve serçe görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada serçeyi kurtarmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini serçe görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçelere ekmek vermek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, dertlerinin dermanını bulacağına alamet eder.

Rüyada serçeye ekmek vermek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, tabiatı kötü olan kişiye alamet eder.

Rüyada beyaz serçe görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda serçe görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments