Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini sarhoş görmek

Rüyada kendini sarhoş görmek

Rüyada kendini sarhoş görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendini sarhoş gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada sarhoş gibi olmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoşları görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını sarhoş görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş insanlar görmek güzel günler için yaşayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, iyi huylar edineceğine yorulur.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, neşesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sevinçli haberlere alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments