Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peri olduğunu görmek

Rüyada peri olduğunu görmek

Rüyada peri olduğunu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yanlış bir karar verileceğine, hayatın yoluna gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, şifa ve moral bulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, huzurunun artacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada peri olduğunu gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada iyilik perisi görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı peri görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada cin peri görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada peri bacaları görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada kendini peri olarak görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada perili köşk görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada perili ev görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalet eder.

Rüyada cin ve peri görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, mülkiyetinin de artacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments