Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su perisi görmek

Rüyada su perisi görmek

Rüyada su perisi görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada su perisi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir.

Rüyada su perisi görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı peri görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, kendi işini açacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada cin peri görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işaret eder.

Rüyada peri bacalarını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada peri görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada cin ve peri görmek rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada uçan peri görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada peri olduğunu görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments