Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ölmüş olarak tabutta görmek

Rüyada kendini ölmüş olarak tabutta görmek

Rüyada kendini ölmüş olarak tabutta görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, başarıları ile tanınacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada kendini ölmüş olarak tabutta gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada kocasını tabutta görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun içine yatmak ticaret ehli olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri tabutta görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atatürkün tabutunu görmek yardım edeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneni tabutta görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada diri diri tabuta girmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazen fakirlik görüleceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tabutu dolu görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments