Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen babayı tabutta görmek

Rüyada ölen babayı tabutta görmek

Rüyada ölen babayı tabutta görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Rüyada ölen babayı tabutta gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Rüyada babasını tabutta görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı tabutta görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, konfor içinde olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments