Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi göz rengi görmek

Rüyada mavi göz rengi görmek

Rüyada mavi göz rengi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi göz rengi gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Rüyada göz renginin mavi olduğunu görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada göz rengini mavi görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine inanılır.

Rüyada mavi göz rengi görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal rengi göz görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Rüyada göz rengini farklı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin renginin değiştiğini görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil göz rengi görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, borcunun kalmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada göz renginin yeşil olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, her zaman sevgi göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments