Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, makbul olan şeylere, kötü haberlerin alınacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada kahverengi gözü mavi görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, tartışmalı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi gözler görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada gözlerini kahverengi görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi göz görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Rüyada mavi ve yeşil göz görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments