Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kıza hamile görmek

Rüyada kendini kıza hamile görmek

Rüyada kendini kıza hamile görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, o kişiye zararının dokunacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada kendini kıza hamile gördüyseniz:

  • Kıskançlık krizine giren sevgiliniz ya da eşiniz, sizden kendisine daha fazla zaman ayırmanızı isteyebilir.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada kızını hamile kadın görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, işlerinin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın hamile olduğunu görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, merdiven atlayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kızı hamile görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmemiş kızını hamile görmek güzel davetler alacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayallerinin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kızını hamile görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments